Újévi köszöntő Linzből (Mannequin Challenge)

Újévi köszöntő Linzből (Mannequin Challenge)

Időtartam: 1:54

Mannequin challenge Linzben! A Budapesti Operettszínház művészei az óév utolsó napján többek között Linzben vendégeskedtek, hogy a legnagyobb operett slágerekkel és némi musicallel szórakoztassák a Brucknerhaus közönségét. Közben a hazai - és a világ többi részén élő - rajongóikról sem feledkeztek meg: a kedvükért megállították az időt, hogy egy igazán rendhagyó újévi köszöntőt küldhessenek nekik.

Újévi köszöntő Zurichből (Mannequin chalenge)

Időtartam: 2:05

Kimerevített munkafolyamatok és szoborrá vált művészek Zürichben: a Budapesti Operettszínház Svájcban vendégeskedő művészei a mannequin challenge mozgalomhoz csatlakozva rendhagyó akcióval köszöntötték hazai - és a világ többi részén élő - rajongóikat újév alkalmából.

Színházat mindenkinek! 2016

Időtartam: 5:01

Az idei évadban is folytatódik a független színházi Utcaszak Alkotóközösséggel való együttműködésünk, a Színházat Mindenkinek! program, amelynek keretében országunk legszegényebb falvaiból érkeznek hozzánk színjátszó roma gyerekek.   Az immár két éve tartó együttműködésnek köszönhetően, idén is Borsod-megyei fiatalok 12 előadóművészeti csoportja jelenhet majd meg előadásaival Budapesten. Az operettszínházi fellépés és a társulat figyelme nyújtja a programban résztvevő, többségében roma származású fiatalok számára azt a mindennél hatásosabb motivációt, amely akkor is segíti a próbát, amikor a valóság problémái elvennék a játék örömét - márpedig ez gyakran megesik a Csereháton…   2016. november 19-én szombaton 18.00 órától Rásonysápberencs, Kázsmárk, Abaújszolnok, Szakácsi és Alsóvadász falvakból 5 drámacsoport előadásait tekinthetik meg a Házi Színpadon, a Csillárteremben és a Raktárszínházban.   A program nyitott, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Még több videó
A Budapesti Operettszínház Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház