Videók

A Bajadér Izraelben

Időtartam: 22:41

A Kelet, azon belül India amúgy is elvarázsol, s kalandra csábít valamennyiünket! A Bajadérban a sikeres párizsi színésznő vív szerelmi csatát egy indiai trónörökössel. Kölcsönösen bűvölik egymást, akárcsak a nézőket a mágikus zene a látvány, a humor, a táncok, s a szertartások által.

Így készült: Csínom Palkó

Időtartam: 15:35

Fokosok és csapásolások, színház a színházban, jól ismert de nehéz dalok - a Legendák éve legösszetettebb próbafolyamatának kulisszatitkai láthatók az alábbi werkfilmben. Így készült a Csínom Palkó!

Így készült: Én és a kisöcsém

Időtartam: 18:48

Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót. Mesés darab különleges szereposztásban, mellyel nem csak a budapesti színházi élet tavaszi szenzációját kínáljuk, de egy velencei társasutazást is. Rendezője Réthly Attila. Tartsanak velünk Önök is!

Mi is itt vagyunk! - Gála

Időtartam: 2:12

Elképesztő hangulat, 12 fergeteges duett, egy színpadon a hazai zenésszínház jelenlegi és leendő sztárjai, mentorok és mentoráltjaik valamint egy táncra perdülő direktor - röviden így lehet összefoglalni a Budapesti Operettszínház Mi is itt vagyunk! kampányának gálaestjét, melyet január 30-án tartottak a budapesti Akvárium Klubban.

Hien debütált a Miss Saigonban

Időtartam: 3:54

Vasárnap hatalmas sikerrel mutakozott be Hien a Miss Saigon főszerepében. Az alábbi kisfilmben a kollegák beszélnek a közös munkáról. Aki szeretné megnézni a vietnami magyar lányt ebben a varázslatos előadásban, annak igen csak igyekeznie kell, mert a februári és márciusi Miss Saigonra jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak.

Így készült az Elfújta a szél - Szegedi Szabadtéri Játékok 2014

Időtartam: 8:48

Gerard Presgurvic francia zeneszerző Margaret Mitchell Elfújta a szél című Pulitzer-díjas regénye alapján készült musicalje 2014-ben is hatalmas sikert aratott a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Most bepillantást nyerhetnek abba az esővel tarkított 1 hétbe, ami alatt az Operettszínház színpadáról újra a Szabadtéri deszkáira ültette a darabot a rendező Somogyi Szilárd a művészekkel és a stábbal karöltve.

A Bajadér - videoajánló

Időtartam: 6:27

Kálmán Imre A Bajadér című mágikus kult-operettje a Budapesti Operettszínház repertoárján.

Isten Pénze - videóajánló

Időtartam: 2:12

Nagy sikerrel mutatta be 2014. november 28-án a Budapesti Operettszínház az Isten Pénze című musicalt Somogyi Szilárd rendezésében, amely Charles Dickens Karácsonyi ének című klasszikus regénye alapján készült. Zeneszerző: Tolcsvay László, szövegíró: Müller Péter, dalszövegíró: Müller Péter Sziámi.

Így készül az Isten pénze című musical az Operettszínházban

Időtartam: 10:10

Igazi karácsonyi, családi musical az Isten pénze. A Budapesti Operettszínház november 28-ai premierjének előkészületein és a próbákon jártunk...

Így készült A Csárdáskirálynő... - Szegedi Szabadtéri Játékok 2014

Időtartam: 27:40

Az első igazán hideg őszi napokon emlékezzünk a nyárra! Így készült A Csárdáskirálynő júliusban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Menyasszonytánc - 200.!

Időtartam: 03:43

A Menyasszonytánc klezmer operett összefoglaló kisfilmje és a 200. előadás ünnepi pillanatai a színpadon!

A Magyar Operett Napja - 2014

Időtartam: 04:13

Boncsér Gergely, Nádasi Veronika, Veréb Tamás, Makláry László és Szinetár Miklós kapott elismerést a 2014-es operett-ünnepen, egy nagyszabású gála keretében, a Budapesti Operettszínházban.

előző 159 db kép következő
rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház