Videók

Csárdáskirálynő 100 gála - összefoglaló

Időtartam: 6:50

A denevér - videoajánló

Időtartam: 0:58

Az előadás az eredeti bécsi operett-hangulat kedves játékossága mellett újszerű, váratlan fordulatokban gazdag zenés színházi élményt kíván nyújtani, egy átmulatott éjszaka pezsgőbe áztatott történetével. Kellőképpen frivol, szórakozásra és szórakoztatásra vágyó emberek találkozója, felajzott hölgyek és urak izgatott, vidám, olykor keserű kalandja.

Mágnás Miska - videoajánló

Időtartam: 2:18

A Mágnás Miska a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb műve, mely újból és újból bemutatásra kerül, zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor pompás, örökzöld számainak. Hogy csak néhány jól ismert slágert említsünk: A nő szívét ki ismeri, Úgy szeretnék boldog lenni vagy Cintányéros cudar világ! A darab eredetileg a legendás hírű magyar színészpáros, Rátkai Márton és Fedák Sári számára íródott. Ez alkalommal Peller Anna és Peller Károly neve a garancia a sikerre.

Fame - A Hírnév ára - videoajánló

Időtartam: 3:06

Így készült: Fame - a hírnév ára

Időtartam: 21:48

Több mint húsz év után újra Magyarországon láthatja a közönség a Fame című világhírű musicalt, az Operettszínházban, a 2014/15-ös évad végén. A Fame dalain színészgenerációk nőttek fel. A musical a fiatal művészek útkereséséről, szárnybontogatásairól, botladozásairól szól; bepillantást enged egy elitművészeti egyetem világába, amely korántsem olyan csillogó, mint ahogy az kívülről látszik. Pontos képet mutat arról, hogy a mai tehetségkutatók világában a könnyű siker, a hirtelen jött sztárság tiszavirág életű, ha nincs mögötte munka, áldozat és harc. A tehetség adomány. De szorgalom, kitartás, önbizalom nélkül teher.

Fame - A Hírnév ára flashmob

Időtartam: 3:49

A Bajadér Izraelben

Időtartam: 22:41

A Kelet, azon belül India amúgy is elvarázsol, s kalandra csábít valamennyiünket! A Bajadérban a sikeres párizsi színésznő vív szerelmi csatát egy indiai trónörökössel. Kölcsönösen bűvölik egymást, akárcsak a nézőket a mágikus zene a látvány, a humor, a táncok, s a szertartások által.

Így készült: Csínom Palkó

Időtartam: 15:35

Fokosok és csapásolások, színház a színházban, jól ismert de nehéz dalok - a Legendák éve legösszetettebb próbafolyamatának kulisszatitkai láthatók az alábbi werkfilmben. Így készült a Csínom Palkó!

Így készült: Én és a kisöcsém

Időtartam: 18:48

Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót. Mesés darab különleges szereposztásban, mellyel nem csak a budapesti színházi élet tavaszi szenzációját kínáljuk, de egy velencei társasutazást is. Rendezője Réthly Attila. Tartsanak velünk Önök is!

Mi is itt vagyunk! - Gála

Időtartam: 2:12

Elképesztő hangulat, 12 fergeteges duett, egy színpadon a hazai zenésszínház jelenlegi és leendő sztárjai, mentorok és mentoráltjaik valamint egy táncra perdülő direktor - röviden így lehet összefoglalni a Budapesti Operettszínház Mi is itt vagyunk! kampányának gálaestjét, melyet január 30-án tartottak a budapesti Akvárium Klubban.

Hien debütált a Miss Saigonban

Időtartam: 3:54

Vasárnap hatalmas sikerrel mutakozott be Hien a Miss Saigon főszerepében. Az alábbi kisfilmben a kollegák beszélnek a közös munkáról. Aki szeretné megnézni a vietnami magyar lányt ebben a varázslatos előadásban, annak igen csak igyekeznie kell, mert a februári és márciusi Miss Saigonra jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak.

Így készült az Elfújta a szél - Szegedi Szabadtéri Játékok 2014

Időtartam: 8:48

Gerard Presgurvic francia zeneszerző Margaret Mitchell Elfújta a szél című Pulitzer-díjas regénye alapján készült musicalje 2014-ben is hatalmas sikert aratott a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Most bepillantást nyerhetnek abba az esővel tarkított 1 hétbe, ami alatt az Operettszínház színpadáról újra a Szabadtéri deszkáira ültette a darabot a rendező Somogyi Szilárd a művészekkel és a stábbal karöltve.

előző 145 db kép következő
A Budapesti Operettszínház Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház