Ünnepi hangulat novemberben és decemberben!
Egy bemutató, kifejezetten karácsonyra, visszatérő előadások, valamint rengeteg különleges produkció, koncert decemberben, szilveszterkor és újévkor. Novemberi és decemberi előadásainkra szeptember 29-étől válthatók jegyek.
Újranyílt az Operett Shop!
A Budapesti Operettszínház hivatalosan is elkezdte a Legendák évét, amit nem csak a Bajadér című mágikus operett felújításának premierje jelzett, de rengeteg kérésnek eleget téve újranyílt az Operett Shop is!
Őszi akciónk: váltson bérletet és nyerjen hévízi üdülést!
4 héten át 10 bérletünk közül választhat, s ha vásárol, hévízi üdülést nyerhet a négycsillagos Hotel Európa fit szállodába. Kezdje velünk a Legendák évét, szórakozzon, s kapcsolódjon ki!
Legendás előadások az évad elején!
Alig ért véget a nyári évad, a Budapesti Operettszínházban máris elkezdődött a 2014/2015-ös szezon, melynek elején két legendás előadás tér vissza... Beszámoló évadnyitó sajtótájékoztatónkról.
Történelmi fellépés, történelmi helyszínen
Szeptember első hétvégéjén a törökországi Aspendos Opera és Balett Fesztiválon lépett fel az Operettszínház társulata. A rendezvény történetében először kapott meghívást operett-produkció az ókori amfiteátrumba. Élménybeszámolónk.
Legendák éve - 2014/2015
Két felújítás és négy premier - A Bajadér, Mozart!, Isten pénze, Fame, Én és a kisöcsém, Csínom Palkó - és 24 sikerelőadás a 2014/2015-ös évadban, mely a Legendák éve szlogent kapta. Új bérletek értékesítése: június 10-től - online is!
rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház