select repertoar.*, helyszin.nev as hnev from repertoar, helyszin where repertoar.id=226 and repertoar.nyelv_id=1 and repertoar.helyszin=helyszin.id and helyszin.nyelv_id=1
EGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje
Adatlap
Helyszín: Kálmán Imre Teátrum
Előadások és jegyvásárlás: 2018. 03. 26. 19:30
2018. 03. 27. 19:30
Nádasi Veronika koncertje

Dada, Zsuzsanna testvér, Mammy - Nádasi Veronikát már jól ismerjük, többek között ezekből a szerepekből is. De kicsoda Ő valójában? 

Első élőzenekaros koncertjén az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzanak majd, melyek rengeteg újdonságot és meglepetést tartogatnak a musical műfaj kedvelőinek. Néhány dal erejéig vendégül látja az esten egyetemi osztálytársát, Peller Annát is, és fiatal kollégáját, Cseh Dávid Pétert is.

A koncert apropója a pályán eltöltött 20 év. Mert “ha viccet mond, poént nem ront", és bár egy kicsit szabálytalan, de Önöktől majd tapsot vár egy (majdnem) komplett sztár!

Vásároljon VIP csomagot! Különleges szolgáltatásunk keretében az előadás szünetét az exkluzív Somossy Szalonban töltheti, ahol svédasztalos falatkákkal, desszerttel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk Önt!  A VIP csomagot a 'Teljes ár' feliratra kattintva teheti be a kosarába, ára 2500 Ft.


Szereposztás
Nádasi Veronika
Peller Anna
Cseh Dávid Péter
A Budapesti Operettszínház a műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartja!
rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház