Budapesti Operettszínház Törzskártya program
Kártyázzon velünk, s váltson kedvezményes belépőt!
0000-09-30
Magyarországon egyedülálló törzsvásárlói kártyát bocsátott ki a Budapesti Operettszínház. Nagysikerű repertoárunkon alapuló, színvonalas szórakoztatáson túl ugyanis szeretnénk nézőinknek a jövőben még több kényelmet biztosítani, s törzsközönségünknek akciókkal, ajándékokkal kedveskedni!

Szeretne elsőként értesülni a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos információkról, akciókról? Szeretne előadásainkra kedvezményesen jegyet váltani? Nos, most szeretnénk vissza-visszajáró közönségünknek, minden operett- és musicalrajongónak kedveskedni, mégpedig a Ticketportallal közösen kibocsátott törzsvásárlói kártyával.

Ha Ön egy színházi évadban 100.000,- forint értékben vásárol színházunk előadásaira jegyet (vagy esetleg már meg is tette ezt), a pontosan kitöltött igénylőlappal - lásd a lap alján - juttassa el azokat Szervezési és Közönségkapcsolati Irodánkba (1065 Budapest, Nagymező u. 19.) személyesen vagy levélben. Ha vásárolt jegye még le nem játszott darabra szól, ugyanitt érvényesítjük Önnek.

Névre szóló, kódszámmal ellátott kártyáját a megadott címre postai úton juttatjuk el - így Ön már a következő vásárlás alkalmával minden megvásárolt jegy után operett-produkciók esetében 10, musical-produkciók esetében pedig 5 százalék kedvezményben részesül!

Az elektronikus kártya segítségével vásárlásait nyilvántartjuk, így bizonyos értékhatár elérése után különböző ajándékok, akciók és újabb kedvezmények várják Önt! Ráadásul a törzsvásárló elsőként értesül a Színházunkkal kapcsolatos fontos információkról. Kedvezményét ön személyes és internetes vásárlás esetén is megkapja - így ön az ország, sőt a világ bármely részéről válthat belépőt az Interticket - www.jegy.hu - rendszerén keresztül.

Legyen hát törzsnézőnk!

Kérdéseit a (+36 1) 353 21 72 telefonszámon vagy a torzskartya@operett.hu e-mail címre várjuk.


A Budapesti Operettszínház Törzskártya szabályzata
Törzskártya igénylőlaprendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház