Váltson jegyet januári, februári előadásainkra!
2017-11-17
Kezdje velünk az új esztendőt! Megkezdődött a jegyértékesítés januári és februári műsorunkra. Újévi gálánk, egy kultikus musical bemutatója és egy operett premier mellett repertoár előadásainkkal és különleges programokkal várjuk Önt!

ÚJÉVI GÁLA
Az évben elsőként újévi operett gálánkra várjuk nézőinket, amely után először a Grammy-díjas komponista, Lévay Sylvester és a szövegíró Michael Kunze musicalje, a Rebecca érkezik nagyszínpadunkra. A hatalmas sikerszériát maga mögött tudó, rejtélyes, krimiszerű történet főbb szerepeiben Vágó Zsuzsit, Szabó P. Szilvesztert, Homonnay Zsoltot, Polyák Lillát, Janza Katát, Bálint Ádámot, Mészáros Árpád Zsoltot, Szulák Andreát és Peller Annát láthatja, és ebben az előadásban tér vissza "Én" szerepében gyermeke születése után Dancs Annamari. Az előadás természetesen februárban is látható.

REBECCA
fotó: Éder Vera
Aki az ünnepi időszakban nem tudott eljönni karácsonyi musicalünkre, az Isten pénzére, januárban még bepótolhatja az élményt. A Charles Dickens legendás kisregényéből készült megindító és tanulságos történetet az év első hónapjában összesen öt alkalommal tűztük műsorunkra.

ISTEN PÉNZE
fotó: Éder Vera
Nagyszínpadunkon januárban és februárban számos repertoár darabunkból lehet válogatni, a musicalrajongókat a fentieken túl A Notre Dame-i toronyőr és az Ének az esőben előadásainkra is várjuk, és a tizenhárom éve töretlen sikerrel futó Rómeó és Júliát is szívből ajánljuk figyelmükbe.

DORIAN GRAY
fotó: Bíró András
Ugyanakkor újdonsággal is készülünk, január 19-én mutatjuk be a Kálmán Imre Teátrumban Várkonyi Mátyás, Ács János és Gunar Braunke Oscar Wilde kultikus regénye alapján írt musicaljét, a Dorian Grayt, méghozzá az Amerikai komédiát is jegyző Réthly Attila rendezésében. A gazdag, gyönyörű és naiv fiatalember színpad után kiáltó történetének címszerepében Kocsis Dénest láthatja, a partnerei Homonnay Zsolt, Gubik Petra, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Dézsy Szabó Gábor, Papadimitriu Athina, Braga Nikita, Petridisz Hrisztosz lesznek, és külön érdekesség, hogy - ebben az előadásban - hosszú idő után először köszönthetjük színházunkban a musical legendás, 1990-es változatának címszereplőjét, Csengeri Attilát is, aki ezúttal Basilt, a festőt alakítja majd. 

A operett rajongói számára is remek hírekkel szolgálhatunk: Lehár Ferenc remekei közül A víg özvegy és a Luxemburg grófja is látható is az év első két hónapjában: Glavári Hanna és a lump Daniló gróf párizsi szerelmi csatározásait háromszor, míg a street dance elemekkel és extravagáns jelmezekkel színesített, és az egyik legviccesebb operettként számon tartott Luxemburg grófját összesen nyolc alkalommal tekintheti meg. Kálmán Imre legnépszerűbb operettjei közül az év elején a Marica grófnőt és A Csárdáskirálynőt láthatja nagyszínpadunkon, a halhatatlan komponistáról elnevezett új játszóhelyünkön pedig A Csárdáskirálynő Monte Carlóban játszódó Broadway változatát, a Riviera girlt ajánljuk. Ezen kívül január folyamán a nyáron - a  Co-Opera szervezésében - bemutatott operánk, A sevillai borbély is visszatér nagyszínpadunkra három este erejéig.

A VÍG ÖZVEGY
fotó: Gordon Eszter
Raktárszínházunk színpada sem marad üresen, januárban és februárban látható a A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel teli, humoros szerelmi történet, a Lili bárónő, a Daniel Keyes leghíresebb regénye nyomán készült, Charlie Gordon sorsáról szóló Virágot Algernonnak, egy abszurd, sírós-nevetős szerelem meséje, a Jövőre, Veled, Itt! is.

De természetesen itt lesznek a gyerekek kedvencei is, a kicsiket és nagyokat a Raktárszínházban az elmaradhatatlan Erdei kalamajkával és a Lázár Ervin meséjéből készült, májusban bemutatott Szegény Dzsoni és Árnikával, nagyszínpadunkon pedig az Ördögölő Józsiás című rockoperettel és Oszvald Marika mesesójával, az Oszi Boszi, a repülő nagyanyóval várjuk.

SZEGÉNY DZSONI ÉS ÁRNIKA
fotó: Gordon Eszter
Februárban visszatér az Átriumba a Nők az idegösszeomlás szélén musicalünk is, így a tél utolsó hónapjában nézőinknek nem kell nélkülöznie Almodóvar nőinek eseménydús életét sem.

KÉKSZAKÁLL
fotó: Bíró András
Izgatottan készülünk februári operett bemutatónkra is: A feleségeit sorra fogyasztó, veszedelmes Kékszakáll történetét a Katona József Színház rendezője, a Színikritikusok Díjával is jutalmazott Székely Kriszta állítja színpadra, aki korábban Kreatív kapcsolatok című kamaraoperát rendezte a Kálmán Imre Teátrumban. Jacques Offenbach sodró lendületű és színes operettjében váratlan és humoros szemszögből ismerhetjük meg a "házasodógép" figuráját. A fordulatos cselekményben egy hamisítatlan vígjátékhoz illően keverednek a szálak: szerelmesek kergetőznek, félreértések, intrikák és meglepő események követik egymást. A premiert február 23-án és 24-én tartjuk, az előadásban színházunk művészei, Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Bordás Barbara, Peller Károly, Erdős Attila, Csuha Lajos, Kállay Bori, Kalocsai Zsuzsa, Ludovik Kendi, Dolhai Attila és Veréb Tamás mellett Lusine Sahakyan operaénekest, és a Katona József Színház művészét, a számos szakmai elismeréssel jutalmazott Szacsvay Lászlót üdvözölhetjük, aki Bobeche szerepében először lép az Operettszínház színpadára.

Különlegességeink közül az év elején ismét színre kerül az Orfeum Fesztivál keretében, hatalmas sikerrel bemutatott Szeretni bolondulásig - Egy FÉNYES est. Színházunk egykori igazgatójának, Fényes Szabolcsnak mindannyiunk számára ismerős és kedves dalait és a komponista kortársainak humoreszkjeit Peller Anna, Csonka András és Magócs Ottó adja elő, a sztárvendég pedig Lehoczky Zsuzsa. Szintén az Orfeum Fesztiválon mutattuk be Swingoperett című estünket Bársony Bálinttal és Zenekarával, amely során minden alkalommal változó műsorral, mindig más és más sztárénekessel várjuk a nézőket - a fergeteges hangulat azonban állandó -, így aki korábbi előadásainkat látta, annak is érdemes lesz februárban eljönnie hozzánk a Kálmán Imre Teátrumba.

SZERETNI BOLONDULÁSIG
fotó: Gordon Eszter
Egy primadonna titkaiba nyerhet betekintést a februárban látható zenés beszélgetésen, amelyen Domonkos Zsuzsát látjuk vendégül pályakezdésének 45. évfordulója alkalmából. A beszélgetést operett műsor is színesíti majd színházunk sztárjainak közreműködésével.

ÜNNEPI BÉRLETÜNK ÉS KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK

Ajándékozzon színházi élményt, lepje meg szeretteit különleges KARÁCSONYI BÉRLETÜNKKEL vagy válasszon többféle címletben (500, 1.000, 5.000, 10.000 Ft) kapható AJÁNDÉKUTALVÁNYAINK közül, amelyek 2018. május 31-éig bármelyik előadásunkra és bérletkonstrukciónkra beválthatóak.

A karácsonyi bérlet tartalma:

2018. január 17. szerda 19.00 A sevillai borbély
2018. február 1. csütörtök 19.00 Rebecca
2018. április 27. péntek 19.00 A chicagói hercegnő
2018. május 24. csütörtök 19.00 Én és a kisöcsém

Bérletárak: 4.300- 8.200- 11.000- 13.400- 15.000- 19.300 - 24.700

VIP CSOMAG A KÁLMÁN IMRE TEÁTRUM ELŐADÁSAIRA

Különleges szolgáltatásunk keretében az előadások szünetét az exkluzív Somossy Szalonban töltheti, ahol svédasztalos falatkákkal, desszerttel, valamint alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk Önt!  A VIP csomag online jegyvásárlás esetén is elérhető.


Jegyek válthatók személyesen a jegypénztárunkban, Szervezési és Közönségkapcsolati irodánkban vagy az Andrássy út - Nagymező utca sarkán található a jegyárusító pavilonunkban, az Interticket országos hálózatában, de az operett.jegy.hu címen is, amely a nap 24 órájában lehetővé teszi a jegyvásárlást.

Bővebb információért kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06-1/353-2172-es telefonszámon vagy a jegy@operett.hu e-mail címen!rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház