Ének az esőben - Bemutató
2017-02-17
Február 17-én, pénteken és 18-án, szombaton végre közönség előtt is lezúdul az eső a Budapesti Operettszínház színpadára, ugyanis a Kalandok Évének egyik szenzációjaként ekkor bemutatjuk be legújabb zenés előadásunkat, az Ének az esőben című örökzold musicalt.

Szinetár Dóra és Gömöri András Máté
Az előadás - amelynek parádés sztepptáncai és fülbemászó betétdalai az egész világot meghódították - a szegedi bemutatót követően immár a Budapesti Operettszínházban is látható Harangozó Gyula rendezésében, a társrendező Somogyi Szilárd.

Peller Károly és Bordás Barbara
A Lőcsei Jenő koreográfiáival megelevenedő történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. Ezt viszont Lina nem nézi jó szemmel, és minden eszközzel próbálja szabotálni a románcot.


Pénteken Gömöri András Mátét, Jenes Kittit, Szinetár Dórát, Kerényi Miklós Mátét, Szabó P. Szilvesztert és Szulák Andreát láthatják a főbb szerepekben, szombat este pedig Peller Károlynak, Bordás Barbarának, Serbán Attilának zúghat a taps. A pazar jelmezeket Velich Rita, a filmstúdiók hőskorát idéző díszleteket Horgas Péter tervezte.A filmtörténet legnagyobb fordulópontjának idején játszódó történetet a bemutatót követően februárban még kilenc alkalommal tekinthetik meg. A mindent elsöprő nagy szerelem, no és persze a bőrig ázás garantált!

Szulák AndreaKapcsolódó oldalak:
rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház