Váltsa meg jegyeit márciusi és áprilisi előadásainkra!
Tartson velünk tavasszal is! Január 12-én megkezdjük új, TAVASZI BÉRLETeink árusítását, és a jegyértékesítést márciusi és áprilisi programjainkra.
A Notre Dame-i toronyőr mindig is a kedvencem volt
2017 nyarán Szegeden látható hazánkban először A Notre Dame-i toronyőr című musical. A darab dalszövegeinek írója, Stephen Schwartz Magyarországon találkozott a készülő előadás rendezőjével, Kerényi Miklós Gáborral.
Sűrű évvége és újévi kalandok az Operettszínházban
A Budapesti Operettszínház művészei év végén sem pihennek. A karácsonyi, szilveszteri és újévi ünnepi időszak alatt külföldön és országon belül is sokszor találkozhat a közönség társulatunkkal.
Magyar Teátrum Díj
A Magyar Teátrumi Társaság az éves díjátadó gáláján Somfai Péter, színházunk műszaki igazgatója munkásságát is elismerte, idén ő vehette át a világítástervezésért járó díjat.
Munkatársat keresünk
A Budapesti Operettszínház pályázatot hirdet fodrász és világosító munkakör betöltésére.
Ajándékutalvány
Kedves Uraim, ne vegyék zokon, de ugye nem tévedünk nagyot, hogy Önök bizonytalanodnak el leginkább, ha szeretteiknek színházi élményt kívánnak ajándékozni.
Készül a Notre Dame-i toronyőr
Újabb izgalmas átalakulás vár Veréb Tamásra: ő játssza ugyanis a jövő nyár egyik nagyszabású musicalbemutatójának, A Notre Dame-i toronyőrnek a főszerepét. A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Budapesti Operettszínház előadását KERO® állítja színpadra.
Varázslatos nők vonzásában és egy „Ajándék”
Új bérletkonstrukció karácsonyra, és egy varázslatos musical gála januárban.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház