Női rendezők tavasza
Női Rendezők Tavasza címmel hirdette meg a Budapesti Operettszínház azt a bemutató sorozatot, melynek keretében három női rendező - Duda Éva, Székely Kriszta és Szenteczki Zita - három ősbemutatót állít színpadra a tavasz folyamán a színház három különböző játszóhelyén.
Ének az esőben - Bemutató
Február 17-én, pénteken és 18-án, szombaton végre közönség előtt is lezúdul az eső az Operettszínház színpadára, ugyanis a Kalandok Évének egyik szenzációjaként ekkor bemutatjuk be legújabb zenés előadásunkat, az Ének az esőbent.
Frida
A Duda Éva Társulat és a Budapesti Operettszínház közös produkciója a próza, a zene, a tánc és a videóanimáció egyedi hatásával idézi meg Frida Kahlo életét Frida címmel márciustól az Átrium Film- Színházban.
Férfi bűnök az Operettszínház színpadán - elkezdődtek A víg özvegy próbái
Lehár Ferenc első nagy sikerű operettjét március 31-én mutatja be a Budapesti Operettszínház társulata Szabó Máté rendezésében.
Tisztelt Közönségünk!
Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a február 5-re és 6-ra hirdetett Lili bárónő előadás betegség miatt elmarad.
Elhunyt Zentai Anna
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 92. esztendejében elhunyt az operett műfaj egyik legendája, Zentai Anna.
Borsos Annamária és Kovács Zsuzsa kapta idén a Bessenyei-díjat
Kovács Zsuzsa színművésznő és Borsos Annamária zongora-művésztanár kapta idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat által alapított Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.
Elmarad a Lili bárónő
Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a nemzeti gyásznaphoz csatlakozva a Budapesti Operettszínház igazgatósága úgy döntött, hogy a január 23-ra meghirdetett Lili bárónő előadást február 1-jén, 19:30-as kezdettel tartjuk meg.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház