Luxemburg grófjának jótékonysági aukciója.


A Budapesti Operettszínház az Ernst Galériával együttműködésben, a Luxemburg grófja című produkcióhoz kapcsolódóan jótékonysági aukciót hirdetett. Az aukcióra kínált tárgyakból befolyó összeggel az Ódry Árpád Művészotthon lakóinak informatikai és technikai eszközbeszerzését kívánjuk támogatni.

Az aukcióról

Minden aukcióra bocsátott termék 10.000 Ft-ról indul.
A licitlépcső 1.000 Ft.
Az aukció online felületen 2017. november 2-ig tart.
Az online licitálás lezárását követően a végső árverésre 2017. november 4-én, a Luxemburg grófja premierjét követően kerül sor.
A bemutatóra és az azt követő fogadásra vendégként meghívást kap az a 3 ajánlattevő, aki az adott tárgyra a legmagasabb összeget ajánlotta fel.
A licitálás a premier utáni fogadáson folytatódik, a tárgy ezen az estén találja meg gazdáját.

Licitálás előtt kérem olvassa el az aukció szabályzatot!
AUKCIÓ

Rókaprém gallér

Brissard (Kerényi Miklós Máté) ajándéka Juliettnek (Szendy Szilvi) egy gyönyörű rókaprém gallér. Tipikus 1920-as'30-as évekbeli női kellék, hiszen abban az időben rövidültek a szoknyák és szükség volt olyan női kiegészítőkre, mint prémgallér, kalap, díszes bross, kesztyű… A boldog harmincas években a hétköznapi nő is úgy érezhette magát egy csodálatos prémgallérban, mint egy igazi díva.
Felajánlható legkisebb összeg:
Ft - 4 db licit érkezett
-
Ha még nincs érvényes licitáló kódja kattintson ide és regisztráljon!Antik, századfordulós tálca

A rendező (Somogyi Szilárd) ajándéka Fleurynek (Frankó Tünde) egy antik, századfordulós tálca. Az Osztrák- Magyar Monarchia területén készült dekoratív szecessziós eszköz kínálásra, esetleg a névjegykártyák tárolására volt hivatott. A nikkelezett réztálcában finom porcelán betét található, melyen a korra jellemző növényi ornamentika látható.
Felajánlható legkisebb összeg:
Ft - 5 db licit érkezett
-
Ha még nincs érvényes licitáló kódja kattintson ide és regisztráljon!Szipka eredeti dobozában

Eleni Korani ajándéka Sir Basilnak (Kálloy Molnár Péter) igazi ritkaság, mely egy elegáns férfi megjelenéhez mindig hozzátartozott a 20'-as 30'-as években, éppen úgy, mint egy zsebóra, cigarettatárca vagy egy sétapálca. Eredeti dobozában Sir Basil ezen a szipkán keresztül füstölöghet, amíg egy gyors licitáló meg nem veszi e tárgyat. Igazi különlegesség, a tajtékkő-borostyánkő ötvözetéből készült szipka doboza azt igazolja, hogy a tárgy valószínűleg a századfordulón készült, hiszen a forgalmazónak 1891-től volt dohányboltja a Nádor utcában.
Felajánlható legkisebb összeg:
Ft - 4 db licit érkezett
-
Ha még nincs érvényes licitáló kódja kattintson ide és regisztráljon!Ezüst pendant

René (Dolhai Attila) ajándéka Angele-nek (Fischl Mónika) egy csodálatos ezüst pendant. Az ékszer ugyan nem régiség, de szecessziós stílusjegyekkel ellátott csodálatos nyaklánc, melynek medálját hatalmas borostyánkő díszíti, melyet ezüst indák tartanak. A borostyán több ezer éve mágikus kő, ősi varázsa segít megőrizni a fiatalságot és a szépséget. Általában eredeti alakjában használják, aszimmetrikus formája örök ragyogást ad viselőjének.
Felajánlható legkisebb összeg:
Ft - 21 db licit érkezett
-
Ha még nincs érvényes licitáló kódja kattintson ide és regisztráljon!

X