Kékszakáll ismét hódít!

Offenbach vérbő komédiája újra látható.


A feleségeit sorra fogyasztó Kékszakáll története ismerős lehet a nézők számára. Jacques Offenbach életörömöt sugárzó, zeneileg is sziporkázó operettje komédiává alakítja a véres legendát, szerelmi és politikai intrikákkal sűrítve az egyébként is akciódús cselekményt.
Tovább

Indul a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny!

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekversenyt 2019. május 4-5-én a komponista szülővárosában, Komáromban.
Tovább

Meghallgatás

A Budapesti Operettszínház énekes-táncos meghallgatást hirdet musical együttesébe.

Meghallgatás

A Budapesti Operettszínház kétfordulós általános meghallgatást hirdet operett és/vagy musical műfajban.

MŰSORVÁLTOZÁS!

Sajnálattal értesítjük kedves Nézőinket, hogy a 2019. március 27-én, 19 órára meghirdetett Dorian Gray című előadásunk technikai okok miatt elmarad. A megváltott jegyek érvényesek a 2019. május 27-i 19 órás előadásra, vagy 2019. március 27-ig színházunk pénztárában és a szervezési irodában visszaválthatók. Bővebb információért kérjük, forduljanak bizalommal kollégáinkhoz a +36-1-353-2172-es telefonszámon vagy a jegy@operett.hu e-mail címen. A kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket kérjük.

Korábbi hírek
AJÁNLÓ

Miro Gavran - A Baba

Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmónikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.

ZENÉS-SZÍNHÁZ-TÖRTÉNET

A zenés színház eseményei könnyedén legendákká válnak, s láthatatlanul összekötik mindazokat, akik beszélik e nyelvet, emlékeznek hőseire. Új sorozat a Budapesti Operettszínház weboldalán.

Tiboldi Mária - Művészbejáró

A közelmúltban jelent meg Tiboldi Mária, a Budapesti Operettszínház örökös tagja, Jászai Mari-díjas színésznő Művészbejáró című önéletrajzi ihletésű memoárkötete. A könyvbemutatót a Kálmán Imre Teátrumban tartották, ahol a művésznővel Peller Károly beszélgetett.

THV
Hírlevél
Csatlakozzon hozzánk közösségi oldalainkon is!
GALÉRIA

Képgaléria

További képek

Videógaléria

Maya - Bordás Barbara és Fischl Mónika
István, a király - Bródy János, Szörényi Levente
További videók

Bemutatóink a 2018/2019 évadban:

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)