Hamarosan újra színpadon az István, a király!


"Szállj fel a csillagokba, szél könnyű szárnyán szállj!" A szívünkig hatoló, örökzöld dallamok hamarosan újra felcsendülnek, október 22-től ismét színpadon az István, a király!
Tovább

Richter József és artista világsztárok a Budapesti Operettszínházban

November 8-tól igazán formabontó előadás költözik be a Kálmán Imre Teátrumba. A Párizsi randevú című dinner show egyenesen a csillogó Párizsba repíti a nézőket, miközben világhírű cirkuszművészek gondoskodnak a felejthetetlen szórakozásról.
Tovább

István, a király újra a Budapesti Operettszínházban!

Milyen eszközöket lehet bevetni a győzelem érdekében? Milyen elveket áldozunk fel politikai célokért? A hatalom mindenek előtt áll? Ezekre és sok más fontos kérdésre keresi a választ a népszerű előadás, mely sokak örömére október 22-től ismét látható nálunk.

Carousel - magyar remekmű csodálatos amerikai zenével

Hosszú utat járt be, míg végre megérkezett a Budapesti Operettszínház színpadára a magyar irodalomtörténet egyik legfontosabb művéből készült amerikai musical, a Carousel. A darab egy nem hétköznapi, mégis sokak által ismert vagy megélt szerelem történetét meséli el magával ragadó dallamokkal, látványos vizuális megoldásokkal karöltve, parádés szereposztással.

Szegény Dzsoni és Árnika régi nagy kedvencekkel és új beállókkal

Népszerű mesedarabunk, mely már százszor csalt mosolyt gyermekek és felnőttek arcára, ősszel újra látható a Raktárszínházban. A színpadon a jól ismert nevek mellett újakat is köszönthetünk, a címszerepekben Széles Flóra és Sándor Péter debütál.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora

Novemberben Párizsi randevú címmel dinner show érkezik színházunkba, továbbra is láthatók lesznek közönségkedvenc musicaljeink és operettjeink, mint például a Rebecca és a Csárdáskirálynő. Decemberben visszatér színpadunkra sokak kedvence, az Isten pénze, és igazi karácsonyi ajándékként érkezik a Diótörő című balettelőadás.

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán

Jövő hónapban debütál a Párizsi randevú - Volt egyszer egy Moulin rouge című dinner show. A látványos előadás során többek között világhírű cirkuszművészek szórakoztatják a nagyérdeműt, akikről most elárulunk néhány érdekességet!

Mi is az a dinner show? Egy kis kalauz új produkciónkhoz

Novemberben formabontó előadás érkezik a Kálmán Imre Teátrumba, a Párizsi randevú - Volt egyszer egy Moulin rouge című dinner show. De mit is jelent valójában ez a fogalom, és honnan ered a műfaj?

Korábbi hírek
AJÁNLÓ

Újra színpadon a Menyasszonytánc

Béres Attila rendezésében ismét repertoárunkon a világ első klezmer-operettje! Jávori Ferenc Fegya 2006-ban bemutatott, Menyasszonytánc című sikerdarabja új szereposztásban és az ősbemutató nagy kedvenceivel is látható a Budapesti Operettszínházban.

Ősbemutató: A Kálmán Imre Teátrum színpadán A Pendragon-legenda

Szerb Antal regénye nyomán írt új magyar musicalt Kovács Adrián és Galambos Attila. A Pendragon-legenda május 11-től látható.

A Budapesti Operettszínház 2019/20-as évada

Ősbemutatók, nagy visszatérők, karácsonyi meglepetések, műfajteremtő különlegességek érkeznek a Budapesti Operettszínház 2019/20-as évadában, és régi kedvencektől sem búcsúzunk.

THV
Hírlevél
Csatlakozzon hozzánk közösségi oldalainkon is!
GALÉRIA

Képgaléria

További képek

Videógaléria

Színházak éjszakája a Budapesti Operettszínházban
János vitéz - olvasópróba
További videók

Bemutatóink a 2019/2020 évadban:

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)