5 perc reflektorfény – Ifjú tehetségeink


Új villáminterjú sorozatunkban az Operettszínház legfiatalabb generációja, ígéretes tehetségeink mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel, rájuk jellemző aforizmával. Heti kétszer, hétfőn és pénteken jelentkezünk új riporttal. Ezeket olvasva közelebb kerülhetnek ifjú művészeinkhez, a szakmain kívül egy kicsit az emberi oldalukról is megismerhetik őket.
Tovább

Friss tájékoztatás az elmaradó előadásokkal kapcsolatban

A Budapesti Operettszínház döntése alapján a közleményben szereplő produkciókra online vásárolt jegyek árát automatikusan visszautalja az InterTicket. Amennyiben a jegy(ek) árával támogatná a Budapesti Operettszínház nehéz helyzetbe került művészeit és munkatársait, kérjük, hogy 2020.04.30-ig töltse ki az InterTicket lemondó nyilatkozatát. Előre is köszönünk minden nagylelkű felajánlást!
Tovább

Előadások pótlására és jegyek visszaváltására vonatkozó információk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a március 12-étől hatályos kormányhatározat értelmében a tervezett előadásainkat, beleértve a bemutatót is, nem áll módunkban megtartani.

Sok játék, nevetés, határtalan fantázia - debütált a Tajtékos dalok

Csodálatos életéhez és szürreális halálához méltó előadással ünnepelte a francia avantgárd művész, Boris Vian születésének 100. évfordulóját a Budapesti Operettszínház.

Napi derű az Operettszínház művészeivel

Vigyázzunk egymásra! A La Mancha lovagjából idézve pedig: "A lélek, csak az segít tovább." Valamennyi premierünk az élet szeretetére és a kitartásra tanít. A művészeinkkel készített villaminterjúkkal továbbra is ezeket az üzeneteket szeretnénk közvetíteni!

Új főigazgató a Budapesti Operettszínház élén

A Budapesti Operettszínház 2019. február 1-jén hivatalba lépő főigazgatója, Kiss-B. Atilla ma délután megtartotta első társulati ülését, amelyen tájékoztatót tartott az átadás-átvételi folyamat lezárásáról, 2019 júniusáig tartó időszak terveiről és művészeti elképzeléseiről, valamint bemutatta az új vezetőség tagjait.

Játék életre-halálra, kis-zenekarra

Rendhagyó, igazi francia hangulatú sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Operettszínház február 4-én a Café Vianban, melynek során bemutatkozott a Kálmán Imre Teátrumban hamarosan színpadra álló új produkció, a Tajtékos dalok - Boris Vian revü.

Elhunyt Kovács Zsuzsa

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 75. évében elhunyt Kovács Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznő, színházunk Örökös tagja.

Korábbi hírek
Az "5 perc reflektorfény - Ifjú tehetségeink" című új villáminterjú sorozatunkban az Operettszínház legfiatalabb generációja, ígéretes tehetségeink mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel, rájuk jellemző aforizmával. Heti kétszer, hétfőn és pénteken jelentkezünk új riporttal. Ezeket olvasva közelebb kerülhetnek ifjú művészeinkhez, a szakmain kívül egy kicsit az emberi oldalukról is megismerhetik őket.

5 perc reflektorfény - Gömöri András Máté

Gömöri András Máté ebben az évadban már tíz különböző daraban lépett színpadra. Olvassák szeretettel sorozatunk legújabb interjúját!

5 perc reflektorfény - Süle Dalma

Elsőként Süle Dalmát kérdeztük, aki most februárban Grigori Frid Anne Frank naplója című mono-operájában debütált nálunk.

AJÁNLÓ

Parádés Menyasszonytánc Tel-Avivban

A Budapesti Operettszínház nagyszerű produkciója az Izraeli Magyar Kulturális Évad egyik szenzációja lett. Az eseménysorozat a magyar-izraeli diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének, valamint a Budapest és Tel-Aviv közötti testvérvárosi megállapodás 30. évfordulójának alkalmából zajlik idén, melynek keretében két alkalommal is bemutattuk a Menyasszonytánc című klezmer-operettet, első kortárs magyar darabként.

Parádés Menyasszonytánc Tel-Avivban

A Budapesti Operettszínház nagyszerű produkciója az Izraeli Magyar Kulturális Évad egyik szenzációja lett. Az eseménysorozat a magyar-izraeli diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének, valamint a Budapest és Tel-Aviv közötti testvérvárosi megállapodás 30. évfordulójának alkalmából zajlik idén, melynek keretében két alkalommal is bemutattuk a Menyasszonytánc című klezmer-operettet, első kortárs magyar darabként.

Ősbemutató: A Kálmán Imre Teátrum színpadán A Pendragon-legenda

Szerb Antal regénye nyomán írt új magyar musicalt Kovács Adrián és Galambos Attila. A Pendragon-legenda május 11-től látható.

B+N
Hírlevél
Csatlakozzon hozzánk közösségi oldalainkon is!
GALÉRIA

Képgaléria

További képek

Videógaléria

Viani életérzések - kulisszatitkok 2.
Viani életérzések - Kulisszatitkok 1.
További videók
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)