Szabadság, szerelem

Festői operettest a Festetics kastélykertben

A Budapesti Operettszínház ünnepelt sztárjai, a legismertebb szerzők, világhírű operettjátszásunk hagyományai, polka, keringő, csárdás és az igazi magyar virtus - minderre számíthatnak a Budapesti Operettszínház gálaműsorának nézői.

A különleges hangulatú, nagyszabású esthez méltó helyszínül a barokk stílusú Festetics-kastély pompás parkja szolgál, és olyan neves művészek lépnek majd színpadra, mint Fischl Mónika, Lukács Anita, Szendy Szilvi, Kiss Diána, Lévai Enikő, Vadász Zsolt, Laki Péter, Ninh Duc Hang Long és még sokan mások.Felcsendülnek Lehár, Kálmán, Strauss, Offenbach, Dunajevszkij, Rossini dallamai, az Operettszínház Balettkara önállóan is bemutatkozik olyan táncprodukciókkal, mint az Arany és ezüst keringő, valamint a Magyar táncok a Szabadság, szerelem című műből.

Az est meglepetéseként részletek fognak elhangozni az októberben debütáló Marica grófnőből. Kálmán Imre legkedveltebb operettslágerei - köztük a Hej, cigány, a Ringó vállú vagy éppen a Szép város Kolozsvár - pedig garantáltan dalra fakasztják közönségünket is.

A gála karmestere Pfeiffer Gyula főzeneigazgató.
Adatlap:
Bemutató:2020-08-23
Előadások:
Kérdés esetén hívja a 06/1-3532172-es telefonszámot.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X