Jávor Pál a fenegyerek, a színművész és az Ember

A jelenetek között Gál Róbert író beszélget Vajda Pierre-rel, aki Ripityom című könyvét is dedikálja.

Közreműködik: Masa Tamás, Masa Anita, Szabó EndreÉs a különleges zenekar akik Jávor Palinak a talpalóvalót húzzák: Johan János prímás, Lisztes Jenő cimbalomművész, Neumark Zoltán zongoraművész és Fehér Ernő nagybőgős

Rendező : Tucker András

Amennyiben Ön is támogatni kívánja társulatunkat, vásároljon VIP jegyet/páholyt.VIP vendégeink különleges szolgáltatásban részesülnek: az előadás után svédasztalos falatkákkal, desszerttel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk az exkluzív Somossy Szalonban. Infó: 0670 263 2059 Jávor Pál minden idők egyik legkedveltebb színésze, a harmincas évek férfiideálja.

Vétkesek közt cinkos aki néma - írja Babits Mihály. Jávor nem volt cinkos, nem volt néma. Kiállt a kollégákért, az üldözöttekért. 1944 áprilisában eltiltják a színészettől, majd kilenc hónapos meghurcoltatás következik. Mindezek ellenére vidám és szórakoztató zenés játékunkban megismerheti Jávor eddig ismeretlen arcát.Az est további különlegessége, hogy a darab írója Gál Róbert a jelenetek és a dalok között most Vajda Pierrerel együtt mesél Jávor életéről. Vajda Pierre az RTL klub sztárja nemrégiben szintén könyvet jelentetett meg Ripityom címmel Jávor Pálról. A Konyhafőnök népszerű zsűritagja az előadás végén dedikál is.

2019. június 16. 19:00 / Kálmán Imre Teátrum

Szereposztás

Szerzők

Adatlap:
Előadások:
Kérdés esetén hívja a 06/1-3532172-es telefonszámot.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X