Interaktív tabló

Interaktív tabló - Sík Milán

Sík Milán az Operettszínház címzetes magántáncosa immár tíz éve az intézmény Balettkarának tagja. Bár felújított nappalijában a komód egészen jól funkcionál balettrúdként, már nagyon várja, hogy visszatérjen minden a megszokott kerékvágásba, és nagy kerti partit rendezzen a családjával...

Interaktív tabló - Gallai Zsolt

Gallai Zsolt az idei évadban sok egyéb mellett a Diótörő és A képfaragó című előadások címszerepeiben láthattak színpadunkon. Címzetes magántáncosunk elárulja, milyen két balettóra között az Ironman távra készülni, de szó esik arról is, hogy miért volt számára éppen a Hajléktalan az egyik legmeghatározóbb szerep.

Interaktív tabló - Bedő Dorisz

Bedő Dorisz a jelenlegi évadban a János vitézben, A képfaragóban és a Diótörő Barbijaként lépett színpadra. Mostanság rajzol és erősít. Igaz, mindkettőt szép eredménnyel. A képes interjú itt olvasható.

Interaktív tabló - Kozmér Alexandra

"Remélem, az "erkélybalettet" hamarosan felváltja a színházi gyakorlás!" - Kozmér Alexandra, a Diótörő női főszereplője sorozatunk következő balettművésze, aki az utóbbi időben főként csak a szembeszomszédok örömére táncol, és a szobabiciklijén megy munkába, de már nagyon várja, hogy újra sétálhasson a tengerparton vagy a Balatonnál...

Interaktív tabló - Ottlik M. Laura

Új sorozatunkban elsőként Ottlik M. Laurát ismerhetik meg kicsit közelebbről, nemcsak szavak, hanem képek által is. Mit jelent például egy darab eper a tányér közepén, és hogy kapcsolódik a baletthoz és a karanténhoz? A képfaragó című előadás modelljének kisinterjúja itt olvasható.

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X