Törzskártya

A Budapesti Operettszínház törzsvásárlói kártya rendszer szabályzata

Érvényes 2019. október 31-től
 
Miért jó a törzskártya?
 
A kártya tulajdonosa jegyvásárlási kedvezményekben részesül személyes és internetes vásárlás esetén, jegyelővételi jogot kap, és mint törzsvásárló elsőként értesül a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról.
 
Milyen kedvezményeket biztosít a törzskártya?
 
Operett Aranyklub tagjaink exkluzív ajánlatokat kapnak, akár 50%-os jegyvásárlási kedvezményt is.
Kulisszajárásokat hirdetünk kizárólag kártyatulajdonosaink részére.
Újdonságainkról, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeinkről értesülhetnek, sőt már a műsor meghirdetése előtt élhetnek elővételi jogukkal, erről mindig e-mailben fogjuk tájékoztatni klubtagjainkat.
 
Hogyan használhatja törzskártyáját?
 
Személyes vásárláskor kártyáját használhatja a színház közönségkapcsolati és szervezési osztályán és a jegypénztárban.
 
Interneten a https://operett.jegy.hu oldalon online vásárolhatja meg jegyét a kártya számának megadásával.
 
Az internetes vásárlással kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon kollégáinkhoz az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-18 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.
 
 
Hogyan juthat törzskártyához?
 
A kártyát a Budapesti Operettszínház bocsátja ki. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, aláírásával elfogadja a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adat-védelemről.
A kártya ára 2.000 (kettőezer) forint.
A kártya postai úton jut el tulajdonosához, személyes jelentkezéskor pedig az adatlap regisztrálásakor.
A törzskártya-igénylőlap IDE KATTINTVA letölthető, vagy a színház szervezési osztályán és jegypénztáránál hozzáférhető.
 
 
Érvényesség
 
A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.
 
 
Kártyacsere és pótlás
 
A kártya pótlására nincsen lehetőség, új kártyát lehet igényelni, a feltételeknek megfelelően.
 
 
Egyéb szabályok
 

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a vásárló elfogadja a Budapesti Operettszínház törzsvásárlói rendszer szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

A Színház jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítőhelyein, illetve a www.operett.hu honlapon.

A törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - a Színház elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Színház iránti vásárlói elkötelezettségük növelése.

Az adatokat a Színház bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, és nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

A Színház nem vállal felelősséget a kártyákkal való visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X