Törzskártya

Operett Aranyklub Törzsvásárlói kártya

Érvényes 2019. október 31-től
 

Miért jó Önnek?

- a kártya tulajdonosa jegyvásárlási kedvezményekben részesül személyes és internetes vásárlás esetén
- törzsvásárlóként jegyelővételi jogot kap
- elsőként értesül a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról

 

Mit adunk?

- akár 50%-os, exkluzív jegyvásárlási kedvezményt
- részvételi lehetőséget egyedi kulisszajárásokon
- újdonságainkról, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeinkről értesülhetnek, sőt már a műsor meghirdetése előtt élhetnek elővételi jogukkal a klubtagok részére kiküldött hírlevelünkből.

 

Hogyan használhatja?

- személyes vásárláskor kártyáját használhatja a színház Közönségkapcsolati és Szervezési osztályán és jegypénztárában
- Interneten a https://operett.jegy.hu oldalon online megvásárolhatja jegyét a kártya számának megadásával

Az internetes vásárlással kapcsolatban kérdéseivel, problémáival forduljon kollégáinkhoz az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-18 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.

 

Hogyan juthat törzskártyához?

- a kártyát a Budapesti Operettszínház bocsátja ki
- a kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, aláírásával elfogadja a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adat-védelemről
- a kártya ára 2.000 (kettőezer) forint
- a kártya postai úton jut el tulajdonosához, személyes jelentkezéskor pedig az adatlap regisztrálásakor
- A törzskártya-igénylőlap IDE KATTINTVA letölthető, vagy a színház Szervezési osztályán és jegypénztárában hozzáférhető

 

Érvényesség

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.

 

Kártyacsere és pótlás

A kártya pótlására nincs lehetőség, elvesztés esetén kizárólag új kártya igénylésére van mód, a feltételeknek megfelelően.

 

Egyéb szabályok

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a vásárló elfogadja a Budapesti Operettszínház törzsvásárlói-rendszer szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

A Színház jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítőhelyein, illetve a www.operett.hu honlapon.

A törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - a Színház elektronikus nyilvántartásába vegye és feldolgozza.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Színház iránti vásárlói elkötelezettségük növelése.

Az adatokat a Színház bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, és nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

A Színház nem vállal felelősséget a kártyákkal való visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X