Váltsák meg jegyeiket májusi és júniusi előadásainkra!
2017-02-28
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Budapesti Operettszínház májusi és júniusi előadásaira megkezdtük a jegyértékesítést.

Belépőiket megválthatják személyesen és online is a http://operett.jegy.hu/ oldalon, valamint az Interticket országos hálózatában.

Áprilisban megnyílik a KÁLMÁN IMRE TEÁTRUM! Az első előadás, amelyre jegyet válthatnak új játszóhelyünkre, Beischer-Matyó Tamás zeneszerző Kreatív kapcsolatok című, kortárs kamaraoperája, amely április 25-én költözik be a frissen felújított falak közé, a Katona József Színház fiatal művésze Székely Kriszta rendezésében.

Bővebben…

Kreatív kapcsolatok
Május 9-étől látható Raktárszínházunkban a Lázár Ervin meséje nyomán, nemcsak gyerekeknek készült mesés bábmusicalünk, a SZEGÉNY DZSONI & ÁRNIKA, amely egy vándorútra kelő szerelmespár történetét meséli el Szirtes Edina Mókus világzenei dallamaival és a slam poetry világából érkező Závada Péter játékos dalszövegeivel. Új magyar ősbemutatónkat az SZFE bábrendező szakos hallgatója, Szenteczki Zita rendezi diplomamunkaként, a főbb szerepekben Gubik Petra, Kocsis Dénes és Papadimitriu Athina látható.

Bővebben…

Szegény Dzsoni és Árnika - Kocsis Dénes és Gubik Petra
Májusban és júniusban operett előadásaink közül márciusi bemutatónk, A víg özvegy látható Szabó Máté rendezésében, de A Csárdáskirálynő, az Oszi Boszi, a repülő nagyanyó című előadásainkat is műsoron tartjuk. Musicaleink közül pedig a Lady Budapest, az Ének az esőben, az Abigél, a Fame, a Rómeó és Júlia, a Musicalmesék, a Marie Antoinette, A Szépség és a Szörnyeteg, az Elfújta a szél, és a Virágot Algernonnak című előadásainkból válogathatnak. Teljes repertoárunkból IDE kattintva csemegézhetnek. Zárják velünk a 2016/17-es színházi évadot is!

Elfújta a szél - Vágó Zsuzsi
Létrehoztuk a Budapesti Operettszínház szervezésének Facebook oldalát, ahol aktuális jegyinformációkról, akciókról és egyéb érdekességekről tájékozódhatnak. Csatlakozzanak hozzánk a https://www.facebook.com/operettszervezes/  oldalon.

Jegyvásárlással kapcsolatos bővebb információ: 06-1/353-2172, jegy@operett.hu

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET SZÍNHÁZUNKBAN!rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház